Γραμμή Παραγωγής

Co. φωτισμού Kaicheng Foshan, ΕΠΕ

 

KCD έχει περισσότερες από 15 γραμμές παραγωγής και περισσότερους από 400 εργαζομένους, οι οποίες μπορούν να παραγάγουν 20000 φω'τα κομματιών κάθε μέρα.

Και η επιχείρηση επεκτείνεται μέρα με τη μέρα!

 

Η Co. φωτισμού Kaicheng Foshan, Ltd.KCD βρίσκεται σε Foshan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ.


Εξ αιτίας του είναι γεωγραφικά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα-ανοικτή πολιτική, ισχυρή επιστήμη και τεχνολογία, και convinent μεταφορά, άνοδος KCD γρήγορα και στάσεις τώρα στην πρώτη γραμμή της αγοράς.
Με την ισχυρή βιομηχανική εγκατάσταση μας και την επαγγελματική ομάδα Ε&Α μας, θα μπορούσαμε να παρέχουμε το cOem & την υπηρεσία ODM για σας.

 

Σε συνεργασία όχι μόνο εργαζόμαστε ως κατασκευή, αλλά εμείς φέρνουμε την τεχνογνωσία μας στους πελάτες μας, τους βοηθάμε για να οριστικοποιήσουμε το σχέδιό τους, και τελικά οι πελάτες μας έχουν τα μοναδικά προϊόντα σχεδίου με το όνομά τους στα προϊόντα και ειδικά κατάλληλος για τις εγχώριες αγορές τους.


KCD, έχει εξυπηρετήσει τώρα τους πελάτες από περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες, και οι περισσότεροι από τους που είναι κύριους ενός καλού μεριδίου αγοράς για τον ηλιακό φωτεινό σηματοδότη, ηλιακός προβολέας, οδήγησαν τον προβολέα, οδήγησαν το φωτεινό σηματοδότη, οδήγησαν τον πλήρη φωτισμό κόλπων και οδήγησαν το φως εργασίας.


KCD είναι πολύ υπερήφανο για να είναι ένα μέρος αυτής της επιχειρησιακής αλυσίδας και θα λαμβάνει πάντα την αποστολή υπόψη, για να αυξηθεί με τους πελάτες μας με το δόσιμο στους πελάτες της προστιθέμενης αξίας πέρα από τα προϊόντα

 


Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

KCD μπορεί να παρέχει περισσότερη επαγγελματική υπηρεσία OEM/ODM:

 

1.The το ΛΟΓΟΤΥΠΟ μπορεί να προσαρμοστεί, το λογότυπο εμπορικών σημάτων σας μπορεί να είναι εκτύπωση λέιζερ στο λαμπτήρα ή να κάνει μια ετικέτα να κολλήσει στο λαμπτήρα.

 

2.The το κιβώτιο χρώματος και το κύριο χαρτοκιβώτιο μπορούν να είναι σχέδιο σύμφωνα με το ύφος σας.

 

3.The η λύση φωτισμού μπορεί επίσης να προσαρμοστεί, όπως την τάση, τη μονάδα λούμεν, τη θερμοκρασία χρώματος, κ.λπ.

 

4.Other οι πληροφορίες συσκευασίας μπορούν να σχεδιαστούν, όπως το εγχειρίδιο οδηγίας, την ετικέτα, κ.λπ.

 

Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

KCD έχει ένα ακριβές σύστημα διαχείρισης και παίρνει το πιστοποιητικό ISO9001.

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η έναρξη των προϊόντων που συναντούν την αγορά, η ομάδα Ε&Α μας έχει τουλάχιστον 30 ανθρώπους.

 

Τουλάχιστον 3 νέα προϊόντα προωθούνται σε κάθε σειρά κάθε χρόνο, ηλιακός λαμπτήρας οδών, ηλιακός λαμπτήρας πλημμυρών, οδήγησαν το λαμπτήρα οδών, οδήγησαν το λαμπτήρα πλημμυρών, οδήγησαν το λαμπτήρα εργασίας και οδήγησαν τον υψηλό λαμπτήρα κόλπων.

 

Επιπλέον, προκειμένου να εξασφαλιστεί ποιότητα των προϊόντων, έχουμε τους ποιοτικούς επιθεωρητές και τους ελεγκτές μέχρι 20 ελεγκτές.

 

Και έχουμε πολλά επαγγελματικά όργανα δοκιμής, όπως τη σφαίρα ενσωμάτωσης, τον ελεγκτή τάσης, τη μηχανή δοκιμής IES, κ.λπ.

 

Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Αφήστε ένα μήνυμα